Nieuws 2012

Sinterklaas

15 december 2012

Zie de foto's voor een verslag van het grote sinterklaasfeest!

Agenda Werkendam december 2012

01 november 2012

-Zaterdag 1 december is er een speciale sinterklaastraining. Iedereen is daarbij uiteraard gewoon welkom, maar we stellen het op prijs als je je even opgeeft van tevoren ( zie site )

-Zaterdag 8 december zijn er examens. Diegenen die hieraan deel kunnen nemen krijgen nog een formulier uitgereikt. Er zijn dus geen normale lessen voor groepen 1 en 2 ( alles van 9.30 -11.30 ).
Voor de senioren gaat de les wel gewoon door.

-Zaterdag 15 december zijn er wedstrijden in Oosterhout. De lessen in Werkendam komt hierdoor te vervallen.

-Zaterdag 22 december gaan de lessen in Werkendam voor de groepen 1 en 2 ( van 9.30 - 11.30 ) gewoon door. Voor de senioren vervalt de les i.v.m. activiteiten van de gemeente. Wel kunnen we bij voldoende interesse, deze les naar voren schuiven en gelijktijdig met de jongere groepen zetten. Hierover later meer.

Demonstratie Open Havendag 2012 te Werkendam

31 oktober 2012

In het kader van de Werkendamse Sponsor Loterij, waar ook wij aan deelgenomen hebben, zijn we gevraagd een demonstratie te organiseren. Wij waren als eerste ingedeeld, wat inhield dat we al om 10 uur moesten beginnen. Ondanks dat het er dreigend uitzag, hebben we gelukkig prima weer gehad. De demonstratie is uitstekend verlopen. Het vallen was wel erg onwennig voor iedereen. Toch heel wat anders, zo'n dunne mat op het harde beton.

Helaas waren er niet veel toeschouwers, maar dat was te verwachten op dat tijdstip. Gelukkig heeft het ons weer wat fraai beeldmateriaal opgeleverd en ongetwijfeld krijgen we dan toch op die manier alsnog de aandacht die de kinderen verdiend hebben.

Hieronder de beelden in 3 delen:

Wijziging locatie Wijk en Aalburg

01 mei 2012

Met ingang van 25 juni 2012 zullen de judolessen in Wijk en Aalburg niet langer meer in het gebouwtje van EFS gehouden worden. Dit omdat we daar intussen fors uit ons jasje gegroeid zijn.

Vanaf die datum verhuizen we naar
d'Alburcht
Perziklaan 14a
Wijk en Aalburg

Sponsor

Deze website wordt mogelijk gemaakt door dailycms,
voor meer informatie www.dailycms.com.