Nieuws 2017

Avondvierdaagse

20 maart 2017

Beste sportievelingen,

Wij, het bestuur van de Avond4Daagse Werkendam, willen een dringend beroep doen op jullie vrijwilligershart. Van 15 t/m 19 mei 2017 staat dit sportieve evenement weer op de planning en wij missen nog veel vrijwilligers die nodig zijn om dit festijn door te laten gaan. Er zijn verschillende mogelijkheden: een rol als verkeersregelaar of helpen bij 1 van de vele kraampjes die de wandelaars voorzien van fruit en drinken. Tevens zullen er op vrijdag, ter voorbereiding van het defilé, nog vrijwilligers nodig zijn om iedereen veilig naar het defilé te begeleiden.

Natuurlijk hoef je niet alle avonden van deze week beschikbaar te zijn, maar 1 of 2 avonden zou ons al een eind op weg helpen. Mocht je enthousiast geworden zijn en je geroepen voelen om als vrijwilliger aan de gang te gaan tijdens de Avond4Daagse, aarzel niet en stuur een berichtje naar John Heijstek ( 06-53186766 of info@bauwinfra.nl).

Naast het verzoek voor vrijwilligers bestaat natuurlijk de gelegenheid om je samen met je teamgenootjes op te geven om mee te wandelen! Voor informatie om je op te geven en mee te lopen check de site www.a4dwerkendam.nl

Wij, een volledig nieuw bestuur, hebben er ontzettend veel zin in om dit evenement weer een succes te laten worden, maar wij kunnen dit niet alleen en hebben jullie hard nodig om dit evenement te laten slagen!

Hartelijke groet,

Bestuur Avond4Daagse Werkendam