Examen Examenkandidaten

Wanneer:
22 november 2014

Waar:
Achter de Tuintjes
Kapittelstraat 15, Gilze

Wie :1e dan Dennis Hoosemans
1e dan Micheal van Bijnen

Na een jarenlange training en roerige laatste weken, is het uiteindelijk toch gelukt. Beiden zijn geslaagd voor hun eerste dan.
De laatste weken waren er toch wat zorgwekkende resultaten te zien. Daarom is er wat geexperimenteerd met verschillende partners. Uiteindelijk heeft Dennis met Jacco van Andel examen gedaan en Michael toch met Dennis.
Dennis liet daarbij een prima examen zien en bij Michael ging het zelfs veel beter dan hij tot nu toe had laten zien. Proficiat heren!

Jacco van Andel

Op 17 juni 2014 is Jacco van Andel geslaagd voor Judoleraar A

Van harte Jacco!

Berend Vos

Op 9 november 2013 is Berend Vos geslaagd voor Judoleraar A

Van Harte Berend!

Tom van den Dool

Wanneer:
22 juni 2013

Waar:
Achter de Tuintjes
Kapittelstraat 15, Gilze

Wie :
2e dan Tom van den Dool

Tom is vandaag geslaagd voor zijn 2e dan Judo. Daarmee is hij ook meteen officieel judoleraar A. Hiervoor had hij op 25 mei al succesvol examen gedaan, maar om dit af te ronden, had hij zijn tweede dan nodig.
En alsof dat allemaal nog niet voldoende is, is hij met zijn 17 jaar ook nog eens de jongste, gediplomeerde judoleraar van Nederland!

Van harte Tom!

Alex van der Wiel

Op 25 mei is Alex van der Wiel geslaagd voor zijn diploma Judoleraar A.

Van harte Alex!

Arjan den Dekker

Wanneer:
23 juni 2012

Waar:
Achter de Tuintjes
Kapittelstraat 15, Gilze

Wie :
1ste dan Arjan den Dekker

Na een wat moeizame voorbereiding heeft Arjan vandaag iedereen verrast. Samen met zijn partner Michael de Beer is hij moeiteloos geslaagd als één van de besten uit zijn groep. Van harte gefeliciteerd, en op naar de 2e dan!

Alex en Koendert

Wanneer:
14 april 2012

Waar:
Achter de Tuintjes
Kapittelstraat 15, Gilze

Wie :
2de dan Alex van der Wiel
2de dan Koendert Ruifrok

Alex en Koendert ( van Judoschool Sei-Mei ) zijn vandaag beiden geslaagd voor hun 2de dan Judo. Ze hebben met elkaar examen gedaan, en ondanks het feit dat de commissie het dusdanig geregeld had dat Alex als allereerste op mocht, en Koendert als allerlaatste, wat het toch een enorme aanslag op hun conditie. Het is ook niet niets om zo'n 20 minuten onder hoogspanning te moeten knallen, per persoon! Maar het resultaat mocht er zijn. Beiden zijn geslaagd!

Peter de Jong

Wanneer:
18 juni 2011

Waar:
Achter de Tuintjes
Kapittelstraat 15, Gilze

Wie :
1ste dan Peter de Jong

Peter geslaagd!
Na vele maanden van voorbereiding is Peter vandaag dan toch geslaagd voor zijn shodan. Ondanks de nodige zelfkritiek had de examencommissie op een enkele algemene opmerking na, niets specifieks aan te merken. Tijdens de uitreiking kreeg hij zelfs nog persoonlijke complimenten van één van de hogere examencommissieleden!

Tom van den Dool

Wanneer:
17 april 2010

Waar:
Achter de Tuintjes
Kapittelstraat 15, Gilze

Wie :
1ste dan Tom van den Dool

Tom geslaagd!
Hartelijke felicitaties. Na het behalen van zijn 100 competitiepunten, restte Tom alleen nog het randori deel van het technische examen. Na jaren van training in zowel Sleeuwijk (sei mei ) als in Werkendam heeft hij vandaag uiteindelijk, met vader Jan als uke, zijn examen met goed gevolg afgelegd, en is het in Werkendam wéér een stukje ‘kleurlozer’ geworden. Op naar de volgende dangraad!

Jacco, Max en Alex

Wanneer:
7 juni 2008

Waar:
Achter de Tuintjes
Kapittelstraat 15, Gilze

Wie :
2de dan Jacco van Andel
2de dan Max Vissers
1ste dan Alex van der Wiel

Jacco, Max en Alex geslaagd!
Hartelijke felicitaties voor onze judoka's. Alledrie lieten ze een uitstekend en degelijk examen zien. Bij de examens was er voor de kenners heel wat verschil in kwaliteit te zien. Dat er echter geen kadootjes gegeven werden bleek wel uit het feit dat de helft van de examenkandidaten gezakt was. Onze drie mannen zaten bij de geslaagde helft en dat was volledig verdiend want hun examens zagen er zeer verzorgd uit.

Sponsor

Deze website wordt mogelijk gemaakt door dailycms,
voor meer informatie www.dailycms.com.